top of page
  • KlasseRunning

Interview KlasseRunning

Recent heb ik een interview gehad over hoe ik op het idee kwam mijn bedrijf KlasseRunning te starten, waarom het zo mooi is om fysiotherapie hiermee te combineren en waar mijn liefde voor hardlopen begon. Zie hieronder een deel van het artikel.

Vier jaar geleden begon Jeanine van de Klashorst haar eigen bedrijf, genaamd KlasseRunning. Met haar passie voor hardlopen wist ze andere mensen te enthousiasmeren om bij haar te komen trainen. Wij spraken Jeanine over haar bedrijf en toekomstplannen.

Je geeft op diverse plekken in Utrecht trainingen aan zowel groepen, als individuele hardlopers. Hoe ben je ooit op dit idee gekomen?

“Ik ben een aantal jaren geleden (2016) op het idee gekomen om zelf een bedrijf te starten genaamd KlasseRunning. Mijn eerste klant was grappig genoeg mijn buurvrouw. Zij had in geen jaren gesport en zou heel graag willen hardlopen maar wist echt niet hoe. Met mijn passie voor hardlopen kon ik dit op haar overbrengen. Mensen uit mijn omgeving vroegen ook steeds vaker om persoonlijke- of groepstrainingen en adviezen, waar positief op gereageerd werd! Ook hield ik mij bezig met netwerken in de buurt, wat ik daarnaast ook leuk vond om te doen. Zo groeide mijn netwerk en zodoende ben ik voor mijzelf gestart en dit voer ik alweer bijna 5 jaar uit.” Benieuwd naar de overige vragen? Zie hieronder de link en lees het gehele interview! https://www.stelletjebazen.nl/sport/jeanine-van-klashorst-plezier-maken-staat-bij-mijn-trainingen-voorop/

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page