Jeanine8.jpg

KlasseFysio

KlasseFysio is onderdeel van KlasseRunning.

 

Met KlasseFysio ben ik afgelopen 15 februari gestart met het bieden van fysiotherapeutische behandelingen voor hardlopers. Met mijn kennis als fysiotherapeut (sinds 2013 afgestudeerd en al jaren werkzaam) en mijn jarenlange ervaring als wedstrijdatleet (op topsportniveau) in het hardlopen is het een uitdaging voor mij om jou zo snel mogelijk weer blessurevrij aan het sporten te krijgen! Het leuke is dat ik nu werk in Houten, waar ik zelf ook vandaan kom.

Meer info vind je onder het kopje algemene informatie. Hieronder heb ik de door mij gehanteerde tarieven vermeld.

 

Onderaan de pagina kan je een afspraak maken.

Ik zie je snel!

Groet,
Jeanine van de Klashorst

Werkwijze

Je bent zo goed op weg met je trainingen en ineens voel je een opkomend pijntje! Vervelend! Bij de volgende training blijft de pijn aanhouden.

Bij KlasseFysio kan je terecht met klachten aan het hele lichaam en dan met name aan de onderrug, heup, knie, onderbeen en enkel.
Je kan direct zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken.

Als je de eerste keer in de praktijk komt, wordt er een uitgebreide intake (vragen rondom de klacht) gedaan met daarna een gericht onderzoek. Dit duurt ongeveer 45 minuten. Ik streef er altijd naar om je meteen oefeningen en adviezen mee te geven die passen in het behandelplan zodat we meteen aan de oplossing van je klacht gaan werken.

Een volgend fysioconsult duurt ongeveer 25 - 30 minuten.
Er zal regelmatig met je geëvalueerd worden zodat we het behandeltraject zo effectief mogelijk kunnen laten verlopen.

Naast de fysioconsulten gericht op behandeling van klachten kan je bij mij ook terecht voor advies gericht op het voorkomen van blessures. Denk hierbij onder andere aan coretraining en aan specifieke oefeningen die jou helpen je sterker en stabieler te maken.

 

Wil je na een wedstrijd of andere sportieve inspanning je spieren laten ontspannen dan bied ik een sportmassage van 25 - 30 minuten aan.

Zie hieronder de tarieven.

Tarieven
Intake en onderzoek na DTF
(incl. screening) of na verwijzing
(45 minuten)
53,00 euro (BTW-vrij)
Core training (ook bij geen blessure)
(30 minuten)
30,00 euro (incl BTW)
Zitting Fysiotherapie
(25 - 30 minuten)
38,00 euro (BTW-vrij)
Sportmassage
(25 minuten)
32,50 euro (incl BTW)

Zie hier de gehele tarievenlijst

Contractvrij

KlasseFysio werkt zoals steeds meer fysiotherapiepraktijken contractvrij.

Dit betekent voor u dat u na de behandeling een factuur krijgt. U stuurt deze zelf naar uw zorgverzekering. Per verzekeraar verschilt het of u een percentage vergoed krijgt. Kijk dan ook goed van tevoren of u iets vergoed krijgt.

Contact en
afspraak maken

Maak een afspraak door een mail of een bericht via Whatsapp te sturen of via het contactformulier. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Openingstijden
Maandagochtend 8.00 - 12.00 uur

Praktijkgegevens

KlasseFysio
Fossa Iberica 1
3995 XH Houten
Tel. 06-53563201
Mail. info@klasserunning.nl

KlasseFysio bevindt zich in de praktijk van Feet in Motion. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto (parkeergarage, eerste 2 uur gratis, met adres Fossa Iberica 50 en dan nog 2 minuten wandelen). Of maak gebruik van de trein met halte Houten Castellum (10 min vanaf Utrecht CS) en dan nog 3 minuten wandelen naar de praktijk.

Recensies

Girl Running in Urban Scenery

Annemarie

Jeanine heeft in de aanloop naar de marathon van Rotterdam 2020 hardloopschema's voor mij gemaakt en dat was naar volle tevredenheid. Haar schema's waren overzichtelijk en afwisselend. De schema's sloten goed aan op mijn doel en ze was (en nog steeds) heel erg betrokken bij mijn vooruitgang! Haar vertrouwen werkt stimulerend. Hoewel de marathon van Rotterdam in 2020 niet doorging (door Corona) was mijn progressie goed zichtbaar tijdens de halve marathon in Den Haag: met een heel mooi PR!

Running Gear

Merijn

Voor goede sportmassages en advies over blessures ben je bij Jeanine aan het juiste adres.

Perfect om te herstellen na een zware inspanning of om klaar te zijn voor een wedstrijd!

Running Track

Marcel

Ik ben nogal eigenwijs, en neem niet snel iets van iemand aan, al helemaal niet als die iemand maar half zo oud is als ik :-). 
Maar voor Jeanine heb ik een uitzondering gemaakt. Ze heeft echt een gave om met één blik te doorzien wat er schort aan je loopstijl. En om dan met advies, training en fysio je een periode te steunen om dat te verbeteren. Dat heeft mij de afgelopen jaren een aantal keren geholpen om op een hoger niveau te komen met hardlopen en met minder blessures. 
Soms is eigenwijs beter. Soms is het handig als je naar iemands advies luistert. Ik blijf nog even bij haar.

© 2016-2021 KlasseRunning | info@klasserunning.nl